dimarts, 19 de maig del 2015

Ajut del 50% de la matrícula per cursar el Màster en Anàlisi i Gestió del Territori: Lideratge i Planificació per a la Governança Territorial



La Càtedra Dow/URV de Desenvolupament Sostenible de la Universitat Rovira i Virgili convoca 1 ajut de matrícula per cursar els estudis del màster universitari en Anàlisi i Gestió del Territori: Lideratge i Planificació per a la Governança Territorial,durant el curs acadèmic 2015-2016.

La present convocatòria va destinada a la captació d'un estudiant que reuneixi els requisits per accedir als estudis del màster universitari en Anàlisi i Gestió del Territori: Lideratge i Planificació per a la Governança Territorial.

El candidat seleccionat haurà de realitzar el Treball de Fi de Màster al voltant d'un tema de caràcter ambiental lligat amb la planificació territorial i d'interès per a la Càtedra Dow/URV de Desenvolupament Sostenible. El treball serà tutoritzat pel director de Càtedra.


dilluns, 18 de maig del 2015

Ajut del 50% de la matrícula per cursar el Màster en Canvi Climàtic: Reconstrucció Instrumental i Anàlisi



La Càtedra Dow/URV de Desenvolupament Sostenible de la Universitat Rovira i Virgili convoca 1 ajut de matrícula per cursar els estudis del màster universitari en Canvi Climàtic: Reconstrucció Instrumental i Anàlisi, durant el curs acadèmic 2015-2016.

La present convocatòria va destinada a la captació d'un estudiant que reuneixi els requisits per accedir als estudis del màster universitari en Canvi Climàtic: Reconstrucció Instrumental i Anàlisi que s'imparteix al Campus Terres de l’Ebre i al Campus Vila-seca de la URV. 

El candidat seleccionat haurà de realitzar el Treball de Fi de Màster al voltant d'un tema de caràcter ambiental, lligat als impactes del canvi climàtic, d'interès per a la Càtedra Dow/URV de Desenvolupament Sostenible i el Centre en Canvi Climàtic de la URV. El tutor del treball serà determinat per el coordinador del Máster en Canvi Climàtic i pel director de la Càtedra Dow/URV de Desenvolupament Sostenible. 

divendres, 8 de maig del 2015

Beques de la Càtedra DOW/URV de Desenvolupament Sostenible per participar a la Universitat d'Estiu URV 2015

La Càtedra DOW/URV de Desenvolupament Sostenible realitza la convocatòria de 10 beques per participar al curs d'estiu: “Ferrocarril, turisme i sostenibilitat: una perspectiva des de la Costa Daurada” (2015016).

Aquest curs de la Universitat d'Estiu 2015, es realitzarà el dia 18 de juny en horari de tarda a l’Antena del Coneixement de Cambrils, carrer Sant Plàcid, 18-20, coordinat pel Dr. Aaron Gutiérrez Palomero, professor del Departament de Geografia de la URV.

Podeu consultar les dades i el programa aquí.

Les beques de la Càtedra DOW/URV de Desenvolupament Sostenible consistiran en la totalitat del preu de la matrícula d'aquest curs d'estiu.

Els alumnes interessats en obtenir aquestes beques han de descarregar, omplir i enviar en format PDF el documentde sol·licitud a l'adreça electrònica de la Càtedra DOW/URV (desenvolupament.sostenible@urv.cat). Document al qual hauran d'incorporar un text entre 300 i 500 paraules, on expliquin quina és la seva motivació per participar en aquest curs d'estiu.

Els alumnes que vulguin optar a aquestes beques NO s'han de matriculat al curs d'estiu fins a saber la resolució d'aquesta convocatòria.

La data límit de recepció de sol·licituds serà dijous dia 10 de juny de 2015. La resolució tindrà lloc com a molt tard el dia 11 de juny i els alumnes seleccionats rebran un correu de confirmació.

Un cop rebuda aquesta confirmació, els alumnes seleccionats hauran de realitzar la matrícula com a becaris de la Càtedra DOW/URV de Desenvolupament Sostenible.